C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier

  Volg C-Studio

  Search

  Afstylen – Afstyling

  Afstylen van je interieur
  Naast de verschillende pakketten biedt C-Studio een extra service aan. Bij deze service komen wij persoonlijk bij jou thuis om ervoor te zorgen dat alles perfect staat in jouw nieuwe interieur. Dit kan wanneer u recent bij C-Studio een pakket hebt aangeschaft, maar ook wanneer je alleen onze hulp voor styling wil.

  Bestaande klanten > Pakket 1:
  Heb je van C-Studio een interieurplan ontvangen, en bijna alles al doorgevoerd maar je mist nog bepaalde puntjes op de i? Dan is dit pakket iets voor jou. Bij dit pakket komt C-Studio bij jou langs zodat het plan dat je hebt ontvangen tot in perfectie wordt doorgevoerd. Door dit pakket aan te schaffen, hoef je zelf niet na te denken over hoe je het beste nou al die accessoires kan plaatsen. Wij doen het graag voor jou!
  • Extra nazorg service
  • Styling aan de hand van een ontwerp gemaakt door C-Studio.
  • Afstyling van (kleine) meubels en accessoires.
  • 2 uur.

  € 75 per ruimte.

  Nieuwe klanten > Pakket 2:
  Dit pakket is bedoeld wanneer je al tevreden bent met de basis en meubels van jouw ruimte, maar graag hulp zou willen hebben bij het gezellig(er) maken. Of juist op zoek bent naar inspiratie of advies voor een paar nieuwe accessoires.

  Om tot een gewenst resultaat te komen, bespreken we samen de wensen die je hebt. Welke sfeer je zou willen, wat je mooi vindt en wat je mist. Hierna gaan wij alle meubels en accessoires die je hebt verzamelen om te kijken hoe we tot het gewenste resultaat gaan komen. Hierbij geven wij tips en laten wij weten of je eventueel nog accessoires zou kunnen aanschaffen om nog meer tot het gewenste resultaat te komen.

  • Losse service waarin C-Studio jouw interieur komt bekijken en de styling aanpakt.
  • Afstyling van eigen (kleine) meubels en accessoires.
  • Tips voor (eventueel) nieuwe (kleine) meubels en accessoires.
  • 3 uur.

  € 125 per ruimte.

  Tevreden met je ruimte & basis? Maar op zoek naar de finishing touch…

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio