C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Interieuradvies & Interieurstylist C-Studio in Almelo

  Op zoek naar interieuradvies in Almelo?

  Boek dan nu een gratis interieur intake bij C- Studio. Ik ben een onafhankelijke interieurstylist die voor elk huis, kantoor, praktijkruimte of een andere mooie locatie passend interieuradvies kan geven. Als je op zoek bent naar een frisse blik en nieuwe ideeën, dan kan ik je verder helpen met interieuradvies in de regio Almelo.

  Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

  Interieuradvies
  Bij het kiezen van de meubels en accessoires kan ik rekening houden met ieder budget. Het is een geheel op maat gemaakt en persoonlijk plan. Het interieurplan is volledig gericht op de sfeer, de kleuren en de materialen die jij fijn vindt. Geen ruimte of opdracht is hetzelfde, waardoor ik met elke situatie rekening kan houden.

  Uiteindelijk gaat het erom dat jij je fijn voelt en heerlijk kunt wonen in je huis. Of juist dat je geïnspireerd raakt door je eigen werkruimte.
  Ik ben bekend met de regio Almelo, dus ik weet precies waar ik moet kijken om een mooie combinatie te maken van meubels en accessoires die passen bij jouw wensen, persoonlijke stijl en het gemaakte interieurplan!

  Ben je benieuwd geworden naar jouw persoonlijke interieuradvies en wil je een gratis eerste afspraak? Tot snel dan!

  Impressie Stylingplan

  Interieur Intake

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis in (regio) Almelo?

  Boek hier je gratis interieuradvies intake. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en ik kom naar de gewenste locatie in regio Almelo om kennis te maken. C-studio is namelijk gevestigd in het mooie Ommen.

  Een bezoek meteen op locatie doe ik daarom graag. Tijdens het intakegesprek bespreken we de wensen en behoefte en vertel ik wat C-studio je allemaal kan bieden op het gebied van interieuradvies.

  Op basis van je wensen en budget maak ik een passend interieurplan en geef ik advies over een eventueel vervolgtraject. Daarna kan je er zelf voor kiezen of je hier gebruik van wil maken of niet.

  Bekijk hier het complete overzicht van alle prijzen of hier voor een indruk van mijn portfolio.

  Ontdek wat interieuradvies voor jou kan betekenen?

  Interieur Intake formulier

   Interieuradvies voor alle adressen in- en om Almelo.

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio