C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Een schuine wand, wat kun je hier nou eigenlijk mee?
    -  Interieuradvies   -  Een schuine wand, wat kun je hier nou eigenlijk mee?
  Bron: Pinterest

   

  Heb je een slaapkamer of studeerkamer met een schuine wand? Dat kan best lastig zijn. Want wat moet je er nu eigenlijk mee? Dit zijn een aantal ideeën voor het stylen van de schuine wand.

  Bron: Pinterest

  • Maak er een leuk hoekje met een stoel en/of een bankje. Dit zijn lage meubelen en daarom dus ideaal voor onder een schuine wand. Zet op het bankje een paar leuke accessoires zoals een lamp of kaarsen en leg een leuke sprei op de stoel. Hiermee creëer je een warm en gezellig hoekje.
  • Planten. Een schuine wand is ideaal om planten kwijt te kunnen. Planten brengen sfeer in de ruimte, zijn goed voor je gezondheid en hiermee vul je meteen een lege ruimte op!
  • Schilderijen. Je hoeft schilderijen niet altijd op te hangen. Je kan bijvoorbeeld ook een collage van verschillende grootes op de grond neer zetten. Dit geeft een speels effect en zo heb je geen kale, lege wand meer.
  • Gordijnen. Veel mensen hebben een rolgordijn in het dakraam gemonteerd, maar dit kan kil en ongezellig ogen, terwijl gordijnen ook voor veel sfeer en warmte kunnen zorgen. Het is ook een optie om gordijnen neer te hangen. Door een haak aan de onderkant van het raam te monteren, kun je hem daarachter haken. Dan hangt die namelijk niet recht naar beneden.

   

  Bron: Pinterest

   

   

  Wil je de ruimte onder de schuine wand toch liever als opbergruimte benutten? In een slaapkamer kun je voor een op maat gemaakt
  inbouwkast kiezen. Zo gebruik je de ruimte efficiënt en lijkt het netjes. Wel oogt de ruimte er kleiner door.
  In een studeerkamer kun je je bureau onder de schuine wand zetten. Zo houd je meteen meer ruimte over in de rest van de kamer!
  Ook kun je door middel van leuke opbergboxen of kisten gebruik maken van ruimte. Zo behoud je de ruimte onder de schuine wand maar gebruik je het toch efficiënt. Ook kun je er een leuk rek neerzetten. Hier kun je ook vanalles in kwijt.
  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio