C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Interieurstylist – Interieuradvies Drenthe

  Ben je op zoek naar een interieurstylist voor een interieuradvies in Drenthe? Dan ben je bij C-Studio aan het juiste adres. Als je in de provincie Drenthe woont reken ik geen reiskosten of andere extra’s voor een gratis en vrijblijvend interieurintake bij jou/jullie thuis.

  Doordat ik goed bekend ben met de regio en vaker klanten heb uit Drenthe heb ik een overzicht voor jou van dé hotspots en woonwinkels. Deze ontvang je dan ook bij een stylingadvies of interieurplan.

  Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

  De 5 stijlvolle uitgangspunten van C-Studio:
  • 100% afhankelijk (werk niet met commissies/afspraken met leveranciers)
  • Jouw budget is het uitgangspunt voor het advies (van Action tot aan echte designers)
  • Jouw smaak (en dus niet die van mij) is het uitgangspunt
  • 100% tevreden, mijn opdracht is pas afgerond of opgeleverd als jij helemaal tevreden bent.
  • een kennismaking en prijsopgaaf is altijd gratis en vrijblijvend.
  Interieur Intake

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis in de provincie Drenthe?

  Op zoek naar een interieurstylist voor een interieuradvies in Drenthe en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

  Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennis met mij maken en vertel ik wat C-Studio met een interieuradvies hierin voor de ruimte kan betekenen.

  Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

  Kijk hier voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tarieven.

  Ontdek wat ik als interieurstylist voor jou kan betekenen?

  Interieur Intake formulier

   Gratis interieur intake voor een interieuradvies in heel Drenthe!

   Portfolio/impressies – interieurstylist/interieuradvies Drenthe

   Wat klanten zeggen (Google reviews):

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio