C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Volg C-Studio

Search

Portfolio
  -  Portfolio

Hieronder tref je een gedeelte van mijn portfolio aan van interieurstyling opdrachten.

Wat klanten zeggen (Google reviews):

  review rating 5  We kwamen er maar niet uit hoe we onze woonkamer en keuken moesten inrichten. Qua indeling niet, maar ook over meubels en kleuren konden we geen keuze maken. We vonden veel dingen mooi, maar hadden er moeite mee om er 1 mooi geheel van te maken. Daarom hebben na een fijn kennismakingsgesprek C-Studio ingeschakeld. Heel fijn dat we alles nu los konden laten en er verder niet meer over na hoefden te denken! Tijdens het hele proces werden we steeds op de hoogte gehouden en kregen we steeds meer zin in het uiteindelijke plan. We waren verbaasd over hoe goed Corine onze karakters en woonwensen heeft vertaald naar een heerlijk rustig huis met originele en trendy accenten. Het is nu echt één mooi geheel geworden en het is elke dag een feestje om thuis te komen. De shoplist is ook echt ideaal, zo kunnen we elke maand weer wat leuks aanvullen.

  thumb Maarten & Marijn Karkdijk
  10/17/2019

  review rating 5  Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar. Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

  thumb Roelof Besten
  3/02/2020

  review rating 5  Corine is geweldig in haar werk! Ze luistert naar de wens van de klant en heeft een goed gevoel voor smaak. Corine komt met tips en oplossingen, die je zelf nog niet had bedacht. Echt een aanrader dus!

  thumb Jessica
  11/02/2019
Start Whatsapp
1
Heb je een vraag?
Hoi 👋,

Kan ik iets voor je betekenen?
Powered by