C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Slaapkamer Anna Joost (Dalfsen)
    -  Slaapkamer Anna Joost (Dalfsen)

  Babykamer Joost & Anna

  Opdracht:
  Joost en Anna verwachten een tweeling en willen graag een babykamer maken. Ze houden van eigentijds en het mag er dan ook trendy uitzien, maar het moet ook praktisch en comfortabel zijn. Ze willen vooral ook een fijne en gezonde atmosfeer voor de kinderen.

  Moodboard:
  In het moodboard heb ik gekozen voor warme comfortabele materialen, zoals hout, rotan en wol. De vormen zijn speels en de kleuren vrij basic, maar wel met een subtiele trendy kleur. Ook zijn er wat botanische invloeden om de gezonde atmosfeer kracht bij te zetten.

  Plattegrond:
  Bij de indeling van de plattegrond zie je dat er een xxl commode is geplaatst, zodat de mogelijkheid bestaat om de 2 baby’s tegelijk te verschonen of aan te kleden. Wanneer de kinderen wat groter zijn is dit een fijne opbergkast. De 2 bedjes staan naast elkaar op een lekker zacht kleed. Er staat een heerlijk grote kledingkast en ook is er een hoekje gecreëerd om comfortabel te voeden, boekjes te lezen of te spelen.

  Sfeerimpressie:
  Hierin is te zien hoe de kamer eruit gaat zien, de grote commode met de lieve verschoonmandjes erop en een subtiel, maar gezellig jungle behang op de achtergrond. Zo hebben de kindjes altijd wat leuks te bekijken tijdens het verschonen.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio