C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Verkoopstyling Overijssel & Drenthe

  Verkoopstyling levert meer op dan prijsverlaging bij verkoop woning.

  Zo goed als iedere zoektocht naar een nieuw huis begint tegenwoordig op funda. Het is dus erg belangrijk dat je huis er met mooi gestylde foto’s uitspringt en opvalt, zodat je kijkers trekt. Zonder kijkers geen kopers, dus de presentatie is essentieel. Hoe meer kijkers, hoe meer bieders. Hoe meer bieders, hoe hoger de verkoopprijs.

  C-Studio kan je helpen om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor een zo breed mogelijk publiek met als doel veel belangstelling voor bezichtigingen en uiteindelijk een optimale onderhandelingspositie.

  Kosten verkoopstyling

  Uiteraard proberen we het budget zo laag mogelijk te houden, echter zit er wel verschil in aanpassingen. Zo kan er bij de ene woning alleen een verplaatsing van meubels en aanpassing van accessoires genoeg zijn, zo kan er bij een andere woning schilderwerk of andere grotere aanpassingen nodig zijn. Alles is uiteindelijk wel met als doel om deze investering er weer uit te halen met de verkoop. Een kijker wordt pas enthousiast als ze een prettige sfeer aantreffen in een opgeruimd huis. Verkoopstyling helpt!

  NB. Het is mogelijk om de kosten van verkoopstyling van de overwaarde van de woning af te trekken. Deze vallen namelijk onder verkoopkosten. De overwaarde wordt hierdoor lager en zo ook het bedrag waarover je (hypotheek)rente mag aftrekken hoger. Zo verdien je de investering op meerdere manieren terug.

  Opbrengst verkoopstyling

  Wanneer je bijvoorbeeld € 10.000 meer krijgt voor je huis dankzij verkoopstyling vooraf, is deze investering natuurlijk maar een fractie van dat bedrag. Dit maakt het allemaal toch weer dubbel en dwars waard! Dus wil je je huis niet alleen snel, maar ook tegen de beste prijs verkopen?

  Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Staat je huis in Overijssel of Drenthe? Dan kun je gratis een vrijblijvende afspraak inplannen om te bekijken wat verkoopstyling voor de verkoop van je huis kan betekenen.

  Samenwerking

  In Ommen werkt C-Studio voor verkoopstyling samen met: IQ Makelaars Vechtdal

  Verkoopstyling

  Verkoopstyling in Overijssel & Drenthe.

  Onderzochte resultaten van verkoopstyling:

  – De verkochte waarde liggen na verkoopstyling gemiddeld 8 tot 15% hoger
  – 90% van de kopers kan niet door de inrichting of lege woning heen kijken
  – 70% van de opnieuw gestylde woningen worden binnen 3 maanden na styling verkocht

  Ook kleine veranderingen geven een totaal ander gevoel:

  Verkoopstyling

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio