C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  VT WONEN INTERIEURSTYLIST ERVARING?
  OVERIJSSEL & DRENTHE

  Om direct maar met de deur in huis te vallen… Nee, ik ben geen stylist van VT Wonen. Wel heb ik uitgebreide opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van interieuradvies en veel ervaring bij allerlei interieur opdrachten in Overijssel en Drenthe.

  Maar oké daarvoor ben je waarschijnlijk niet op deze pagina gekomen, wel om eenzelfde ervaring te krijgen als in het populaire tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’ van VT Wonen of door inspiratie in het VT Wonen magazine. Nou dan heb ik heel goed nieuws, deze ervaring kan ik als interieurstylist perfect voor je verzorgen!

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Bij elk nieuw project start ik altijd met een gratis interieur intake. Op deze manier kunnen wij eerst kennismaken, zowel voor de ‘klik’ als om een indruk te krijgen van de wensen en de woonomgeving. In dit gesprek kan ik je nog veel meer laten zien van mijn portfolio en de mogelijkheden die er allemaal zijn (2D-, 3D plannen, uitvoering, etc.). De smaak die je als klant hebt staat altijd voorop. Een rondleiding en het doornemen van de ruimte(s) is dan ook een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke plan of de uitvoering. Ook leggen we de voor situatie foto’s vast (net als in VT Wonen), zodat je altijd een mooie terugblik hebt hoe het was.

  Moodboard

  “Krijg ik dan ook een moodboard net als in VT Wonen?” Absoluut! Het is een belangrijk eerste vertrekpunt bij het vertalen van de smaak die bij jou past als klant. Ik ontvouw hem misschien niet net als in VT Wonen met een verrassingselement (je krijgt hem via de email 😉), maar eigenlijk is het altijd een schot in de roos qua richting en gevoel die je nieuwe inrichting straks krijgt. En wil je toch nog een paar dingen aanpassen of wat verduidelijking over de richting? Dan is dit het perfecte moment.

  Complete metamorfose

  “Waaaaat? Doe je ook een complete metamorfose?” Dit kan zeker, maar vaak zie ik dat klanten het toch wel een beetje spannend vinden om dit helemaal uit handen te geven. Daarnaast zijn hier ook meer kosten mee gemoeid (omdat ik dan echt alles van A tot Z moet regelen), maar misschien is het voor jou wel de ultieme verrasing. Het is dus absoluut mogelijk, maar dit bespreek ik dan graag gezellig met je tijdens een kopje thee of koffie. Je kunt daarnaast ook prima maar één ruimte aandragen voor een interieuradvies of slechts een onderdeel van een interieuradvies, zie hiervoor mijn pakketten.

  3D Impressie nieuwe ruimte

  Benieuwd hoe je nieuwe ruimte er uit komt te zien? Dan is een 3D impressie misschien toch wel iets veiliger dan een complete verrassing metamorfose.

  Shoppen bij Eijerkamp’s VT Wonen design studio’s?

  Haha, een vraag die ik vaak voorbij komt. Dit kan, maar hoeft zeker niet. Mijn complete interieuradviezen zijn volledig onafhankelijk (groot verschil met het magazine en het tv-programma van VT Wonen), waardoor je een nog beter op de jou/jullie afgestemd advies krijgt. Daarnaast past het ook beter bij je budget en kun je altijd ook nog op een later moment (sparen 😉) bepaalde onderdelen van het plan aanschaffen. Compleet met link waar je het kunt kopen, geen enkele verrassing achteraf dus + ready to go shopping!

  Oké! Wanneer kunnen we beginnen en is het klaar?

  Tsja, dat is eentje waar je even voor moet gaan zitten… Het is namelijk ongelofelijk! druk en ik geloof erin dat je weer jaren vooruit moet kunnen met je nieuwe (t)huis. Reken wel snel tussen de 6 en 12 weken. De planning is dus afhankelijk van een aantal onderdelen: mijn planning, noodzakelijk datum oplevering, budget, wat doe je zelf en wat doe ik, etc. Dit bespreek ik graag met je in de gratis interieur intake! Tot snel 👋.

  Vraag stellen over een interieuradvies net als in VT Wonen?   Zie voor meer voorbeelden mijn portfolio.

   Wat klanten zeggen over C-Studio:

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio