C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Dalfsen Interieurstyling – Interieurstylist

  Ben je op zoek naar een interieurstylist in Dalfsen of in de regio Dalfsen? Dan ben je bij C-Studio aan het juiste adres. Doordat ik net buiten Dalfsen gevestigd ben (Ommen) reken ik ook geen reiskosten of andere extra’s voor een gratis en vrijblijvend interieurintake bij jou/jullie thuis.

  Doordat ik goed bekend ben met de regio en vaker klanten heb uit Dalfsen heb ik een overzicht voor jou van dé hotspots en woonwinkels uit Dalfsen en omgeving. Deze ontvang je dan ook bij een stylingadvies of interieurplan.

  Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

  Auteur: https://www.heerlijkehuisjes.nl/nl/vakantiehuis-dalfsen/OV229

  Interieur Intake

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis in (regio) Dalfsen?

  Loop je al een tijdje met het idee rond om een kamer of ruimte opnieuw te willen inrichten? Maar je bent wel benieuwd of een interieuradvies meer voor de ruimte kan doen of wel iets voor jou/jullie is?

  Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennis met mij maken en vertel ik wat C-Studio met een interieuradvies hierin voor de ruimte kan betekenen.

  Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

  Een advies begint vanaf € 85,- (moodboard) en kan oplopen tot € 350,- per ruimte (compleet plan met plattegrond en shoppinglist).

  Ontdek wat interieurstyling voor jou kan betekenen?

  Interieur Intake formulier

   Woonwinkels in Dalfsen

   By Mölle

   Een prachtige webwinkel: By Mölle was born out of a love to make a positive impact on the earth. A shared passion for sustainable, fine textiles and artisan crafted quality goods. What we couldn’t find, we decided to make. Discover our slow living collection with pure linens and fine designs. All made with respect for the earth.

   Mölle is the word for mill in our local dialect, and the studio is based in Dalfsen in the Dutch country side.

   www.bymolle.com

   Villa Madelief

   Of heb je gewoon zin om even lekker rond te struinen tussen al dat moois, om nieuwe inspiratie op te doen voor in je eigen interieur? Bij Villa Madelief – De Winkel ben je aan het juiste adres! Ook wanneer je online een bestelling hebt geplaatst kan je deze afhalen in onze winkel/showroom.
   www.villamadelief.nl/

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio