C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Workshops – Interieurstyling

  Nieuwsbrief (workshops - interieurstyling)

   C-Studio organiseert regelmatig diverse workshops. Ben je dol op alles wat met interieur te maken heeft, maar vind je het lastig om keuzes te maken voor je eigen interieur? Of vind je het leuk om zelf een nieuw plan te bedenken voor je interieur?
   Wanneer je een leuke creatieve avond wilt beleven in een sfeervolle omgeving, geef je dan op voor een gezellige en informatieve avond (of avonden) vol tips en tricks waarin je zelf je eigen interieurplan kunt samenstellen.

   Workshop Moodboard maken
   Tijdens deze workshop leer je je eigen moodboard te maken. Je leert dit op zo’n manier dat dit moodboard het uitgangspunt wordt van je ideale woonruimte.

   Workshop Plattegrond maken
   Na deze workshop kun je een eigen plattegrond tekenen op schaal van je woonruimte. Er komen verschillende technieken aan bod en je kunt direct zien hoe al je meubels op zijn best uitkomen in je ruimte.

   Workshop Interieurplan maken
   Deze workshop is alleen te volgen wanneer je de workshop moodboard maken en plattegrond maken hebt gevolgd. Tijdens deze workshop ontwikkel je namelijk het totaalplaatje voor je woonruimte.

   Houdt deze pagina in de gaten of geef hiernaast (nieuwsbrief) aan dat je op de hoogte wilt worden gehouden over de eerstvolgende workshops.

   Privé workshop
   Het is ook mogelijk om met een groep vriendinnen een privé workshop te organiseren, neem voor de mogelijkheden contact op.

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio