C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis?

  Loop je al een tijdje met het idee rond om een kamer of ruimte opnieuw te willen inrichten? Of heb je plannen voor een nieuwbouwwoning en kom je maar niet uit al die keuzes doe je moet maken?

  Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennismaken met mij en onze werkwijze. Ik laat je aan de hand van voorbeelden zien wat we kunnen betekenen voor een specifieke ruimte of je woning en vertel je wat de mogelijkheden zijn.

  Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

  Een advies begint vanaf € 395 en kan oplopen tot € 2995. We werken voor het gemak met pakketten, maar kunnen ook altijd een combinatie maken van verschillende elementen. Bekijk hier het complete overzicht of hier voor een indruk van mijn portfolio.

  Werkgebied in heel Overijssel en Drenthe, maar ook kom ik in Groningen, Friesland en Gelderland en tegen een meerprijs verder weg.
  Een volledig online project kan uiteraard in heel Nederland.

  Ontdek wat interieurstyling voor jou/jullie kan betekenen!

  Interieur Intake formulier

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio