C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Volg C-Studio

Search

Hi

Corine Stelpstra

Interieurstylist

Wie is C-Studio?
C-Studio is de bedrijfsnaam van Corine Stelpstra. Ik woon in het mooie Ommen met mijn man en onze 4 prachtige kinderen.

Altijd ben ik al bezig met de juiste sfeer te creëren en kleuren en stijlen in harmonie te brengen. Als klein meisje veranderde ik mijn slaapkamer altijd en ook de woonkamer moest er vaak aan geloven. Overal waar ik kom, ben ik bezig met de lijnen, kleuren en sfeer. Ik kan echt genieten van een fijne sfeer en warmte in een huis. Daarnaast hou ik er ook enorm van om creatief bezig te zijn, te creëren en ontwerpen.

Ik heb een opleiding tot schoonheidsspecialiste en visagiste gedaan en dit vak heb ik ook 15 jaar met ontzettend veel plezier uitgeoefend, waarvan ik 10 jaar een eigen salon heb gehad. Ook hier kon ik mijn creativiteit in kwijt, met name in de visagie, maar toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging met meer creativiteit. De keuze was heel snel gemaakt; interieurdesign.

Ik vind het heerlijk om hier nu continue mee bezig te zijn, in de breedste zin van het woord! Het ontwerpen, creëren, stylen, inrichten, maar ook projectmatig, verkoopstyling, event styling, workshops, etc. etc.

‘Voor mij is het een uitdaging om het unieke van jou als persoon of jullie als stel/gezin te benadrukken in jouw/jullie huis. Jouw voorkeur qua sfeer, kleur en ‘thuisgevoel’ staat voorop.
Uiteraard ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en woonstijlen in kleur en materiaal en neem dit ook zeker mee in mijn ontwerpen. Maar het wordt wel een ontwerp voor jouw unieke, comfortabele en leefbare thuis.’

Contact
T: (0529) 85 01 15
E: info@c-studio.nl

Wat klanten zeggen (Google reviews):

  review rating 5  Corine heeft voor onze dochter haar slaapkamer het interieur ontworpen. Vanwege de lastige indeling van de kamer, hadden we zelf geen inspiratie om deze mooi en praktisch in te delen. Corine kwam met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Bijvoorbeeld het behang, die zouden we zelf nooit uit durven te kiezen. Maar hij staat zo mooi op de muur in combinatie met de rest van de kleuren. Sophie heeft nu een super stoere meidenkamer, die ze vol trots aan iedereen wil laten zien. Voor onze verbouwing volgend jaar van de keuken en woonkamer komen we zeker weer bij Corine terug.

  thumb Monique Tillema
  11/19/2019

  review rating 5  Corine is geweldig in haar werk! Ze luistert naar de wens van de klant en heeft een goed gevoel voor smaak. Corine komt met tips en oplossingen, die je zelf nog niet had bedacht. Echt een aanrader dus!

  thumb Jessica
  11/02/2019

  review rating 5  Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar. Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

  thumb Roelof Besten
  3/02/2020
Start Whatsapp
1
Heb je een vraag?
Hoi 👋,

Kan ik iets voor je betekenen?
Powered by