C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Hardenberg – Interieuradvies & interieurstylist

  Ben je op zoek naar een interieurstylist in Hardenberg of in de regio Hardenberg? Dan ben je bij C-Studio aan het juiste adres. Doordat ik in Ommen gevestigd ben reken ik ook geen reiskosten of andere extra’s voor een gratis en vrijblijvend interieurintake bij jou/jullie thuis.

  Doordat ik goed bekend ben met de regio en vaker klanten heb uit Hardenberg heb ik een overzicht voor jou van dé hotspots en woonwinkels uit Hardenberg en omgeving. Deze ontvang je dan ook bij een stylingadvies of interieurplan.

  Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

  Interieur Intake

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis in (regio) Hardenberg?

  Loop je al een tijdje met het idee rond om een kamer of ruimte opnieuw te willen inrichten? Maar je bent wel benieuwd of een interieuradvies meer voor de ruimte kan doen of wel iets voor jou/jullie is?

  Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennis met mij maken en vertel ik wat C-Studio met een interieuradvies hierin voor de ruimte kan betekenen.

  Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

  Een advies begint vanaf € 85,- (moodboard) en kan oplopen tot € 350,- per ruimte (compleet plan met plattegrond en shoppinglist).

  Ontdek wat interieurstyling voor jou kan betekenen?

  Interieur Intake formulier

   Leuke woonwinkels in Hardenberg (als interieurstylist)

   Joop Kist Hardenberg

   Speciaalzaak in de omgeving op het gebied van glas, verf en behang. Het assortiment is met de grootste zorg en volgens de laatste ontwikkelingen en trends door het gehele team samengesteld. Vakmanschap en advies zijn de sleutelwoorden van de winkel.

   Website: Joop Kist

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio