C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier

  Volg C-Studio

  Search

  Image Alt

  Review

  Wanneer je op zoek bent naar een interieurstylist kun je van tevoren natuurlijk moeilijk inschatten hoe blij je met het eindresultaat zult zijn. Daarom is het fijn als je wat reacties kunt lezen van klanten die je voor zijn gegaan.

  We waarderen deze reviews daarom ook enorm en vinden het super leuk als je je review hier achter laat!

  Hieronder kun je je review invullen.

  Verplicht veld

  Vul hier je naam in.
  Vul hier je email in.
  Alleen wanneer je als bedrijf een interieuradvies hebt afgenomen ;).

  Recente reviews

  • Super goed interieur advies met onze eigen spullen, Ontzettend blij met het eind resultaat.

   Erwin Koerhuis Avatar
   Erwin Koerhuis
   13/09/2021

   We hebben superveel gehad aan de adviezen van Corine! Ze houdt heel goed rekening met het mooie, maar ook het praktische (gezin met kinderen).
   Een erg prettig kennismakingsgesprek; een mooi moodboard en een kleurenplan. De kleurencombinatie van 3 kleuren die we zelf nooit hadden bedacht.
   En het interieuradvies met alleen maar bruikbare tips!
   Wij hebben erg lang getwijfeld over het wel of niet in de arm slaan van een styliste; maar zijn hier nog iedere dag blij om!
   Wij raden haar aan!

   Judith Kostwinder Avatar
   Judith Kostwinder
   27/07/2021

   Onlangs heb ik een nieuw appartement betrokken. C-Studio heeft op basis van mijn warrige ideeën en diverse door elkaar lopende trends een ontwerp gemaakt voor alle kamers, inclusief kleuradvies voor de wanden en voorstellen gedaan voor alle meubels. Het moodboard beloofde al veel goeds en de uitwerking daarvan gaf zo'n mooi beeld. Deze rapportage was bijzonder compleet en inspirerend.
   Alleen al de kleur op de muren brengen was een feest en geeft mijn hele huis een mooi samenspel dat echt bij mij past. Bijna alle meubels en accessoires heb ik aangeschaft. Bijzonder blij met het resultaat.
   C-Studio heeft met hun bezoek aan mijn appartement, met de juiste vragen en inschatting van mijn wensen een zeer mooi resultaat neergezet. Dank!

   Ronald Peet Avatar
   Ronald Peet
   08/05/2021

   Wij hebben Corine van C-Studio gevraagd om onze woonkamer in ons nieuwe huis te stylen. Na een gesprek met haar over onze wensen en ideeën, een gedeeld pinterestbord met onze ideeën en stijlsmaken. Heeft ze ons een prachtig uitgebreid advies gegeven. Dit advies hebben we uitgevoerd en zijn elke dag nog erg blij met het resultaat!

   MadeForYou Art Avatar
   MadeForYou Art
   06/05/2021

   Wij zijn enorm blij met ons nieuwe interieur wat Corine voor ons heeft samengesteld. Frisse en warme kleuren en het allerbelangrijkste voor mij was dat het een mooi geheel samen werd en dat is uitstekend gelukt! Onze gehele beneden verdieping is nu een super fijne/warme ruimte geworden.

   Esther Kamphof Avatar
   Esther Kamphof
   04/02/2021
  • We hebben een nieuw woning laten bouwen. Echt een super huis, veel ruimer. Alle meubels vanuit ons oude huis zijn meegegaan. Alle kasten werden tegen de lange wand geschoven waar het vervolgens ook is blijven staan. Of te wel totaal geen inspiratie. Met als gevolg 3 kasten op een rijtje. Wij wilden het anders, maar hoe??? Toen kwamen we Corine tegen op internet en haar benaderd of ze een mooi plan kon maken, daarin ook andere kleuren op de wand meegenomen, deze waren maar wit gesaust. Een andere kleur wilde we erg graag maar wat?? We hebben een erg mooi plan gekregen. Het ene deel kan iets sneller gerealiseerd worden dan het andere, maar het gaat zeker goed komen. Al met al erg blij met de hulp en goede adviezen. Nogmaals dank.

   Diana Schonewille
   28/01/2021

   Omdat we een nieuwe keuken en een nieuwe vloer hadden uitgezocht, hebben we Corine gevraagd voor een kleur- en stijlingadvies. We zijn door haar uitstekend geholpen. Na de kennismaking en intake, hebben we via pinterest onze smaken en interesses aangegeven. Ze kwam met een aantal verrassende adviezen en met een prachtig interieurplan. Nu alles gereed is, zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. Corine hartelijke dank voor je deskundig advies en het interieurplan wat helemaal bij ons past.

   Lucien Kolkman Avatar
   Lucien Kolkman
   10/01/2021

   We hadden vooral advies nodig om de juiste kleur op de goede muur te krijgen zodat het in 1 x goed zou zijn. We hebben veel gehad aan haar advies en vlotte service.

   Tineke de Haan
   22/11/2020

   Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Corine voor onze gang en bovenverdieping. We zijn ontzettend blij met het advies wat we hebben gekregen. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit verwerkt in het interieurplan. Vanuit dit plan zijn we zelf te werk gegaan en hebben dat als prettig ervaren. Het resultaat is rust, warmte en gezelligheid in huis 🙂 Zeker een aanrader!

   Jeroen van Ettekoven Avatar
   Jeroen van Ettekoven
   15/11/2020

   Ik ben zeer tevreden met het interrieurplan dat Corine gemaakt heeft. Prettige kennismaking en heeft mijn wensen weten te vertalen naar een gaaf en maakbaar plan.

   Michiel
   15/11/2020
  • Wij hebben Corine om advies gevraagd om een interieurplan voor de woonkamer te maken. Hierover zijn we erg tevreden. Zo heeft ze goed geluisterd naar onze woonwensen, door een sfeervolle, natuurlijke en warme uitstraling te creëren. Alles mooi op elkaar afgestemd. Zeker een reden om er mee aan de slag te gaan.

   Annelieke
   09/11/2020

   Ik ben super blij met het nieuwe interieur van mijn kapsalon! Corine denk echt met je mee. Hele mooie kleurcombinaties, die ik zelf niet had bedacht! Heel blij met het gegeven advies. Nogmaals bedankt!

   Alice
   Haarfashion
   05/11/2020

   Na 5 jaar lang tegen witte muren aangekeken te hebben en niet wetende welke kleur erop moest, hebben we Corine gevraagd om met ons mee te denken....en wat is het gaaf geworden, niet alleen de muren hebben een kleurtje gekregen maar de indeling van onze woonkamer is ook aangepakt, we hebben nu eindelijk een gezellige woonkamer waar we ontzettend blij mee zijn, zelfs onze puber kinderen zitten vaker beneden.

   Natasja Velthof
   03/08/2020

   In verband met de verbouwing van onze woning hebben wij Corine om advies gevraagd voor de inrichting van de woonkeuken en – kamer. Corine luistert goed naar de woonwensen. Het interieuradvies; kleur, materiaalkeuze en producten sluiten hier perfect op aan. Het resultaat is dan ook erg mooi geworden en wij zijn hier erg blij mee. Wij raden Corine zeker aan!

   Ingrid Tibben
   24/07/2020

   Corine is a professional interior stylist. She helped us very well with the redesign of our renovated living room and also combined very cool colors. We couldn't have thought of that ourselves 🙂 We definitely recommend Corine!

   Ruth Meuleman Avatar
   Ruth Meuleman
   18/06/2020
  • Corine is een professionele interieurstyliste. Ze heeft ons erg goed geholpen met het opnieuw inrichten van onze verbouwde woonkamer en heeft ook heel gave kleuren gecombineerd. We hadden dat zelf niet kunnen bedenken 🙂 Wij raden Corine zeker aan!

   Ruth Meuleman Avatar
   Ruth Meuleman
   18/06/2020

   Mijn ervaring met Corine is bijzonder goed! Ze heeft ons fijn geholpen en ze heeft goed ingeschat wat wij mooi vinden! Met als resultaat een mooi geheel in ons nieuwe huis.

   Rita D Avatar
   Rita D
   03/05/2020

   Corine heeft ons geweldig geholpen met een mooi plan voor onze moeilijk in te delen woonkamer. Onze wensen en ideeen die we al hadden zijn er perfect in verwerkt. Een aanrader.

   Marjolijn Brian Avatar
   Marjolijn Brian
   22/04/2020

   Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar.Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

   Roelof Besten Avatar
   Roelof Besten
   25/03/2020

   Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar.
   Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

   Roelof Besten Avatar
   Roelof Besten
   02/03/2020
  • We kwamen er maar niet uit hoe we onze woonkamer en keuken moesten inrichten. Qua indeling niet, maar ook over meubels en kleuren konden we geen keuze maken. We vonden veel dingen mooi, maar hadden er moeite mee om er 1 mooi geheel van te maken. Daarom hebben na een fijn kennismakingsgesprek C-Studio ingeschakeld. Heel fijn dat we alles nu los konden laten en er verder niet meer over na hoefden te denken!Tijdens het hele proces werden we steeds op de hoogte gehouden en kregen we steeds meer zin in het uiteindelijke plan. We waren verbaasd over hoe goed Corine onze karakters en woonwensen heeft vertaald naar een heerlijk rustig huis met originele en trendy accenten. Het is nu echt één mooi geheel geworden en het is elke dag een feestje om thuis te komen.De shoplist is ook echt ideaal, zo kunnen we elke maand weer wat leuks aanvullen.

   Maarten & Marijn Karkdijk Avatar
   Maarten & Marijn Karkdijk
   25/02/2020

   Corine heeft voor onze dochter haar slaapkamer het interieur ontworpen. Vanwege de lastige indeling van de kamer, hadden we zelf geen inspiratie om deze mooi en praktisch in te delen. Corine kwam met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Bijvoorbeeld het behang, die zouden we zelf nooit uit durven te kiezen. Maar hij staat zo mooi op de muur in combinatie met de rest van de kleuren. Sophie heeft nu een super stoere meidenkamer, die ze vol trots aan iedereen wil laten zien. Voor onze verbouwing volgend jaar van de keuken en woonkamer komen we zeker weer bij Corine terug.

   Monique Tillema Avatar
   Monique Tillema
   19/11/2019

   Corine is geweldig in haar werk! Ze luistert naar de wens van de klant en heeft een goed gevoel voor smaak. Corine komt met tips en oplossingen, die je zelf nog niet had bedacht. Echt een aanrader dus!

   Jessica Lagendijk Avatar
   Jessica Lagendijk
   17/11/2019

   We kwamen er maar niet uit hoe we onze woonkamer en keuken moesten inrichten. Qua indeling niet, maar ook over meubels en kleuren konden we geen keuze maken. We vonden veel dingen mooi, maar hadden er moeite mee om er 1 mooi geheel van te maken. Daarom hebben na een fijn kennismakingsgesprek C-Studio ingeschakeld. Heel fijn dat we alles nu los konden laten en er verder niet meer over na hoefden te denken!
   Tijdens het hele proces werden we steeds op de hoogte gehouden en kregen we steeds meer zin in het uiteindelijke plan. We waren verbaasd over hoe goed Corine onze karakters en woonwensen heeft vertaald naar een heerlijk rustig huis met originele en trendy accenten. Het is nu echt één mooi geheel geworden en het is elke dag een feestje om thuis te komen.
   De shoplist is ook echt ideaal, zo kunnen we elke maand weer wat leuks aanvullen.

   Maarten & Marijn Karkdijk Avatar
   Maarten & Marijn Karkdijk
   17/10/2019

   Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen in De Vlierlanden in Ommen en zochten voor de slaapkamers van onze dochters nog inspiratie. Corine heeft twee slaapkamers van top tot teen uitgewerkt, helemaal passend bij onze meiden. Niet te zoetig, met gevoel voor smaak en toch heerlijke meidenkamers. Ze slapen beide op zolder, dus dan is het altijd spannend of dat goed gaat (als ze altijd op dezelfde verdieping als papa en mama hebben geslapen). We weten niet zeker of de inrichting de doorslaggevende factor is geweest, maar ze waren vanaf dag één gewend. Dankjewel Corine!

   Simone Hogenkamp Avatar
   Simone Hogenkamp
   17/10/2019
  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio