C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Volg C-Studio

Search

Image Alt

Review

Wanneer je op zoek bent naar een interieurstylist kun je van tevoren natuurlijk moeilijk inschatten hoe blij je met het eindresultaat zult zijn. Daarom is het fijn als je wat reacties kunt lezen van klanten die je voor zijn gegaan.

We waarderen deze reviews daarom ook enorm en vinden het super leuk als je je review hier achter laat!

Hieronder kun je je review invullen.

Verplicht veld

Hoeveel sterren geef je C-Studio
Wat vind je van C-Studio
Alleen als je een zakelijke styling hebt afgenomen.
Hier kun je een foto van jezelf toevoegen.

Recente reviews

 • Mijn ervaring met Corine is bijzonder goed! Ze heeft ons fijn geholpen en ze heeft goed ingeschat wat wij mooi vinden! Met als resultaat een mooi geheel in ons nieuwe huis.

  Rita D Avatar
  Rita D
  5/03/2020

  Corine heeft ons geweldig geholpen met een mooi plan voor onze moeilijk in te delen woonkamer. Onze wensen en ideeen die we al hadden zijn er perfect in verwerkt. Een aanrader.

  Marjolijn Brian Avatar
  Marjolijn Brian
  4/22/2020

  Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar.
  Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

  Roelof Besten Avatar
  Roelof Besten
  3/02/2020

  Corine heeft voor onze dochter haar slaapkamer het interieur ontworpen. Vanwege de lastige indeling van de kamer, hadden we zelf geen inspiratie om deze mooi en praktisch in te delen. Corine kwam met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Bijvoorbeeld het behang, die zouden we zelf nooit uit durven te kiezen. Maar hij staat zo mooi op de muur in combinatie met de rest van de kleuren. Sophie heeft nu een super stoere meidenkamer, die ze vol trots aan iedereen wil laten zien. Voor onze verbouwing volgend jaar van de keuken en woonkamer komen we zeker weer bij Corine terug.

  Monique Tillema Avatar
  Monique Tillema
  11/19/2019

  Corine is geweldig in haar werk! Ze luistert naar de wens van de klant en heeft een goed gevoel voor smaak. Corine komt met tips en oplossingen, die je zelf nog niet had bedacht. Echt een aanrader dus!

  Jessica Lagendijk Avatar
  Jessica Lagendijk
  11/17/2019
 • We kwamen er maar niet uit hoe we onze woonkamer en keuken moesten inrichten. Qua indeling niet, maar ook over meubels en kleuren konden we geen keuze maken. We vonden veel dingen mooi, maar hadden er moeite mee om er 1 mooi geheel van te maken. Daarom hebben na een fijn kennismakingsgesprek C-Studio ingeschakeld. Heel fijn dat we alles nu los konden laten en er verder niet meer over na hoefden te denken!
  Tijdens het hele proces werden we steeds op de hoogte gehouden en kregen we steeds meer zin in het uiteindelijke plan. We waren verbaasd over hoe goed Corine onze karakters en woonwensen heeft vertaald naar een heerlijk rustig huis met originele en trendy accenten. Het is nu echt één mooi geheel geworden en het is elke dag een feestje om thuis te komen.
  De shoplist is ook echt ideaal, zo kunnen we elke maand weer wat leuks aanvullen.

  Maarten & Marijn Karkdijk Avatar
  Maarten & Marijn Karkdijk
  10/17/2019

  Wij hebben een nieuwe woning laten bouwen in De Vlierlanden in Ommen en zochten voor de slaapkamers van onze dochters nog inspiratie. Corine heeft twee slaapkamers van top tot teen uitgewerkt, helemaal passend bij onze meiden. Niet te zoetig, met gevoel voor smaak en toch heerlijke meidenkamers. Ze slapen beide op zolder, dus dan is het altijd spannend of dat goed gaat (als ze altijd op dezelfde verdieping als papa en mama hebben geslapen). We weten niet zeker of de inrichting de doorslaggevende factor is geweest, maar ze waren vanaf dag één gewend. Dankjewel Corine!

  Simone Hogenkamp Avatar
  Simone Hogenkamp
  10/17/2019
Start Whatsapp
1
Heb je een vraag?
Hoi 👋,

Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

Groetjes,
Corine
C-Studio