C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Interieurontwerp & Styling

  Je wilt dat je interieur meer is dan een ruimte met een collectie meubels en accessoires. Je wilt originaliteit die past bij je persoonlijke smaak en stijl en die nèt even anders is als hoe je het zelf had bedacht. Je wilt dat vormen, kleuren, licht en materialen zo zijn toegepast, zodat het één geheel is en daardoor rust geeft.

  Een goede interieurstylist/ontwerper onderscheidt zich door goed ècht te luisteren naar jou als klant/opdrachtgever. Wat vind jij en/of je gezin belangrijk, hoe staan jullie in het leven, door welke kleuren en stijlen voel je je optimaal op je gemak? Naast verstand en gevoel van zaken draait het daar vooral om in het creëren van jouw ideale woonomgeving.

  Voor een originele uitstraling in je interieur is een goed kloppend (soms maatwerk) ontwerp belangrijk. Dit zorgt nèt voor de authentieke en persoonlijke touch in welke woonruimte dan ook. Hiervoor beschikt C-Studio over een groot netwerk van vakmensen met passie die prachtige maatwerk meubelen of andere oplossingen maken. 

  Werkgebied in de omgeving: Ommen, Hardenberg, Zwolle, Dedemsvaart, Raalte, Nijverdal, Hasselt, Staphorst.

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio