C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Volg C-Studio

Search

Interieurstylist Overijssel

De 5 stijlvolle uitgangspunten van C-Studio:
 • 100% afhankelijk (werk niet met commissies/afspraken met leveranciers)
 • Jouw budget is het uitgangspunt voor het advies (van Action tot aan echte designers)
 • Jouw smaak (en dus niet die van mij) is het uitgangspunt
 • 100% tevreden, mijn opdracht is pas afgerond of opgeleverd als jij helemaal tevreden bent.
 • een kennismaking en prijsopgaaf is altijd gratis en vrijblijvend.

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Overijssel? Dan ben je bij C-Studio aan het juiste adres. Als je in de provincie Overijssel woont reken ik geen reiskosten of andere extra’s voor een gratis en vrijblijvend interieurintake bij jou/jullie thuis.

Doordat ik goed bekend ben met de regio en vaker klanten heb uit Overijssel heb ik een overzicht voor jou van dé hotspots en woonwinkels. Deze ontvang je dan ook bij een stylingadvies of interieurplan.

Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

Interieur Intake

Gratis Interieur Intake bij jou thuis in de provincie Overijssel?

Op zoek naar een interieurstylist uit Overijssel en wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennis met mij maken en vertel ik wat C-Studio met een interieuradvies hierin voor de ruimte kan betekenen.

Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

Kijk hier voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Ontdek wat interieurstyling voor jou kan betekenen?

Interieur Intake formulier

Portfolio/impressies – interieurstylist Overijssel

Wat klanten zeggen (Google reviews):

  review rating 5  Supercreatieve en lieve vrouw! Betrouwbaar. Denkt echt mee in de wensen en stijl van de klant en komt op ideeen waar ik niet op gekomen zou zijn.

  thumb Roelof Besten
  3/02/2020

  review rating 5  Corine heeft voor onze dochter haar slaapkamer het interieur ontworpen. Vanwege de lastige indeling van de kamer, hadden we zelf geen inspiratie om deze mooi en praktisch in te delen. Corine kwam met ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. Bijvoorbeeld het behang, die zouden we zelf nooit uit durven te kiezen. Maar hij staat zo mooi op de muur in combinatie met de rest van de kleuren. Sophie heeft nu een super stoere meidenkamer, die ze vol trots aan iedereen wil laten zien. Voor onze verbouwing volgend jaar van de keuken en woonkamer komen we zeker weer bij Corine terug.

  thumb Monique Tillema
  11/19/2019

  review rating 5  We kwamen er maar niet uit hoe we onze woonkamer en keuken moesten inrichten. Qua indeling niet, maar ook over meubels en kleuren konden we geen keuze maken. We vonden veel dingen mooi, maar hadden er moeite mee om er 1 mooi geheel van te maken. Daarom hebben na een fijn kennismakingsgesprek C-Studio ingeschakeld. Heel fijn dat we alles nu los konden laten en er verder niet meer over na hoefden te denken! Tijdens het hele proces werden we steeds op de hoogte gehouden en kregen we steeds meer zin in het uiteindelijke plan. We waren verbaasd over hoe goed Corine onze karakters en woonwensen heeft vertaald naar een heerlijk rustig huis met originele en trendy accenten. Het is nu echt één mooi geheel geworden en het is elke dag een feestje om thuis te komen. De shoplist is ook echt ideaal, zo kunnen we elke maand weer wat leuks aanvullen.

  thumb Maarten & Marijn Karkdijk
  10/17/2019
Start Whatsapp
1
Heb je een vraag?
Hoi 👋,

Kan ik iets voor je betekenen?
Powered by