C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Interieurstylist & Interieuradvies C-Studio in Zwolle

  Ben je op zoek naar een interieurstylist in Zwolle of in de regio Zwolle? Dan ben je bij C-Studio aan het juiste adres. Doordat ik net buiten Zwolle gevestigd ben (Ommen) reken ik ook geen reiskosten of andere extra’s voor een gratis en vrijblijvend interieurintake bij jou/jullie thuis.

  Doordat ik goed bekend ben met de regio Zwolle en vaker klanten heb uit Zwolle heb ik een overzicht voor jou van dé hotspots en woonwinkels uit Zwolle en omgeving. Deze ontvang je dan ook bij een stylingadvies of interieurplan.

  Omdat ik een onafhankelijke interieurstylist ben, zijn alle materialen, meubels en accessoires die voor je uit worden gezocht van verschillende merken en bij verschillende winkels te kopen. Hierdoor kunnen je wensen heel goed worden aangepast aan je budget.

  Impressie Stylingplan

  Interieur Intake

  Gratis Interieur Intake bij jou thuis in (regio) Zwolle?

  Loop je al een tijdje met het idee rond om een kamer of ruimte opnieuw te willen inrichten? Maar je bent wel benieuwd of een interieuradvies meer voor de ruimte kan doen of wel iets voor jou/jullie is?

  Maak dan nu gratis én vrijblijvend een afspraak voor een intake bij jou/jullie thuis. Zo kun je eerst ontspannen kennis met mij maken en vertel ik wat C-Studio met een interieuradvies hierin voor de ruimte kan betekenen.

  Afhankelijk van je wensen en budget ontvang je van mij na het bezoek het best passende advies voor een vervolgtraject. Jij bepaalt dan of je hier wel of niet gebruik van wilt maken.

  Bekijk hier het complete overzicht of hier voor een indruk van mijn portfolio.

  Ontdek wat interieurstyling voor jou kan betekenen?

  Interieur Intake formulier

   Mijn top 3 woonwinkels in Zwolle (als interieurstylist)

   Nibourg Zwolle

   Niet de goedkoopste, maar wel prachtige meubelen. Wil je een luxere en exclusieve uitstraling dan ben je hier aan het goede adres.

   Loft – Interieurwinkel Zwolle

   Loft is een prachtige winkel om een echte interieuwinkelsfeer te proeven en om heerlijke accessoires te spotten. Altijd lastig om in zo’n mooie omgeving iets te vinden dat bij jou thuis ook geweldig staat. Zeker een bezoekje waard en vergeet niet om even een paar ideeën die bij je omhoog komen op te schrijven!

   Waanders

   Oké, het is geen woonwinkel… maar wat is het hier fijn om even te relaxen. Voor, tijdens of na het shoppen is het een heerlijke ruimte en omgeving om even bij te komen, alle indrukken op te doen en even tussen alle boeken te snuffelen. De sfeer en dynamiek hebben qua styling dan wel weer hele leuke dingen ter inspiratie. Of je nu even gezellig wilt ontspannen of juist nieuwe ideeën op wil doen: waanders is een bezoekje waard!

   Start Whatsapp
   1
   Heb je een vraag?
   Hoi 👋,

   Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

   Groetjes,
   Corine
   C-Studio