C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Mooie woning met landelijke stijl
    -  Mooie woning met landelijke stijl

  “Warm en gezellig, maar toch strak”

  Dat is de wens van de bewoners van dit mooie huis.

   

  In dit interieur hebben we een mix van een landelijke en strakke stijl doorgevoerd. We hebben hierbij gebruik gemaakt van warme kleuren en natuurlijke materialen. De warme kleuren geven een fijne sfeer aan de ruimte waarbij de materialen zoals hout, rotan en linnen voor een natuurlijke uitstraling zorgen. De betonlook tegels en hier en daar het zwarte staal, zorgen net voor die stoere touch.

   

  De haard is een centraal punt in de woning, we hebben daarom gekozen voor een doorkijkhaard. Dit zorgt ervoor dat de gehele ruimte met elkaar is verbonden.

  Aan de ene kant de eethoek bij de grote leefkeuken. De ovale tafel breekt de rechte lijnen in de ruimte en geeft het een zachte uitstraling.

  Aan de andere kant de zithoek. Omdat dit een smalle, lange ruimte is, hebben we gekozen voor een elementenbank die je in verschillende opstellingen kunt neerzetten. Wij hebben twee opties uitgewerkt. De een met een lange bank in het midden van de gehele ruimte, waarbij het zitgedeelte opgedeeld wordt in een knusse relaxhoek en een tv-hoek. De ander met een hoekbank waardoor er een grote, gezellige zithoek wordt gecreëerd.

  Ook voor de kinderen is er een speelhoekje welke wordt gekaderd met een sierlijst op de muur. Over de gehele lengte van de woning is een opbergkast geplaatst waarin onder andere het speelgoed van de kinderen kan worden opgeborgen.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio