C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Bungalow woning (Hardenberg)
    -  Bungalow woning (Hardenberg)

  Deluxe interieurplan in Hardenberg

  Deze bungalowwoning was toe aan een upgrade en hier hebben wij aan mogen meehelpen!

  De wensen: een warme eenheid met kleur en hout.

  We moesten rekening houden met een aantal zaken, maar de belangrijkste was de lichtinval. De woning krijgt niet veel licht binnen. Hier hebben we rekening mee gehouden, we hebben ervoor gezorgd dat er niet te veel donkere kleuren aanwezig zijn.

  De muur tegenover de pui hebben wij daarom een lichte kleur gegeven, deze geeft een warm gevoel en weerkaatst het licht over op de andere muur.

  Er was vooral behoefte aan genoeg zitplaats om lekker met het gehele gezin tegelijk op de bank voor de tv te kunnen zitten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de tv op de haard te plaatsen zodat je de kleine ruimte optimaler kunt benutten qua zitoppervlak.

  Een spiegel zorgt ervoor dat een ruimte groter oogt en hij draagt in dit geval ook bij aan een mooi decorstuk.

  Wat ons erg aanspreekt aan deze woning is de openheid. Dit wilden wij dan graag zo laten. Daarom is er gekozen voor luchtige stoelen, waardoor er ook weinig licht tegengehouden door de stoelen.

  Voor de eethoek is gekozen voor een eetbank om de ruimte optimaal te benutten en uiteraard is dit erg praktisch met kinderen. Maar dit geeft ook een knus gevoel en je verbindt de meubels meer met de gehele ruimte.Een mooi canvasdoek met warme print om het geheel af te maken.

   

  Vind je het moeilijk om een ruimte gezellig te maken wanneer deze donker is van zichzelf? Wij komen graag bij je thuis voor een gratis intake.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio