C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Vakantiewoningen (Vriezenveen)
    -  Vakantiewoningen (Vriezenveen)

  Interieurplan vakantiewoningen in Vriezenveen

  Een ontzettend leuk project!
  Nieuwe vakantiewoningen die mooi zijn verwerkt in het landschap. Dit geeft een uniek effect. Aan ons de taak om het fijne en rustige gevoel van buiten over te brengen in het interieur.
  Dit was een leuke uitdaging gezien de mooie ronde vorm van het huisje. De wensen: natuurlijk, sfeervol en bovenal relaxed.
  De ronde vormen hebben wij terug laten komen in een aantal meubels, dit hebben we afgewisseld zodat er een evenwicht blijft.
  Belangrijk is het mooie uitzicht van het vakantiehuisje, hier wilde wij dus zeker wat mee doen. Er is gekozen voor meerdere zitmogelijkheden zodat je zelf kunt bepalen of je van het mooie uitzicht wil genieten, of gewoon gezellig een film wil kijken.
  In de slaapkamers is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Kastruimte is in een vakantiewoning niet onbelangrijk. Daarom hebben wij kastruimte boven de bedden verwerkt.
  De kasten zijn van IKEA, maar door de houten ombouw lijkt het op maat gemaakt. Zo kun je op een budgetvriendelijke manier toch een unieke oplossing vinden.

  Benieuwd wat C-Studio voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij komen graag langs voor een gratis intake.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio