C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Vrijstaande woning (Ommen)
    -  Vrijstaande woning (Ommen)

  Interieurplan in Ommen

  Voor een grote vrijstaande woning in Ommen mochten we een interieurontwerp maken met kleur.
  De bewoners houden van kleur, maar vonden dat zelf erg lastig toe te passen. In dit zojuist gekochte huis wilden ze daar graag verandering in brengen.
  We hebben hierbij gekozen voor een rustige basis, een prachtige visgraat pvc vloer en twee rustige warmgrijze tinten op de muren. Daarbij wel een aanwezig kleuraccent, namelijk donkerblauw. En deze hebben we vanaf de woonkamer doorgevoerd naar de woonkeuken.

  In de keuken hebben we gekozen voor een ontzettend mooi en stijlvol aanrechtblad in een warmwitte kleur, gecombineerd met zwarte kasten. Dit geeft het interieur pit en maakt het ook wat stoerder.
  Ook is er gebruik gemaakt van een bijzonder 3d behang in een hexagonprint.
  De eettafel weer in dezelfde tint als de vloer, dit wordt mooi doorbroken door de tafelpoot. Daarbij een fijne eetbank, ideaal met kinderen en hun vriendjes.

  Verder hebben we een op maat gemaakte wandkast ontworpen en is er een heerlijk zitplekje gecreëerd bij het prachtige uitzicht naar buiten.

  Waar de bewoners eerst moeite hadden met kleur toe te passen hebben ze inmiddels de smaak helemaal te pakken voor de andere ruimtes in hun huis 🙂

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio