C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Vrijstaande woning (Enter)
    -  Vrijstaande woning (Enter)

  Interieurplan in Enter

  Een mooi huis met een ruime uitbouw die enorm veel licht te bieden heeft. Wel vonden de eigenaren het lastig om hier een fijne woonruimte van te maken die thuis voelt.

  Ze wilde erg graag de zithoek in de serre zodat ze veel van buiten kunnen genieten.

  Het interieur moest warm en sfeervol worden. De landelijke en industriële stijl trok hun aan dus hier hebben wij accenten van meegenomen.

  De woning heeft een rustige basis gekregen met een opvallende muur in het blauw, dit maakt het geheel bijzonder en uniek.

  Er is gekozen voor een lang element waar de kinderen aan kunnen zitten en die ook nog eens veel opbergruimte biedt. Zo worden verschillende elementen met elkaar verbonden waardoor je een eenheid creëert in het interieur.

  Om het geheel spannend te maken, is er gekozen voor verschillende stoffen. Leer komt terug, maar ook zachte fluweelstoffen. De verschillende structuren komen niet alleen terug in de meubels, maar ook op de muur. Er is een accent op de muur geplaatst in de vorm van behang. Het is geen normaal behang, maar leren tegels. Deze tegels zijn van Enzo Pellini en zijn van 100% leer gemaakt. Het leuke en bijzondere aan deze tegels is, is dat er veel verschillende manieren zijn om het aan te brengen. Veel mogelijkheden dus!

  In het gehele interieur is er gekozen voor een balans. Een balans tussen landelijk en industrieel. De twee smaken worden op deze manier gecombineerd, een persoonlijke combinatie.

   

  Kom jij ook niet helemaal uit je interieur, maar wil je wel erg graag een eenheid? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs voor een gratis intake.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio