C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Interieurplan bovenverdieping (Zwolle)
    -  Interieurplan bovenverdieping (Zwolle)

  Interieurplan in Zwolle

  Voor een stel wonend in Zwolle mochten wij een aantal ruimtes ontwerpen. Zo mochten wij de gang beneden, de hal boven, het kantoor en een tweetal aan slaapkamers doen.
  Voor elk van deze ruimtes is een net iets andere sfeer ontwikkeld die ieder goed bij elkaar aansluiten.

  De uitgangspunten voor dit ontwerp: rust, warme sfeer, natuurlijke materialen, persoonlijk en tijdloos.

   

  Gang & hal

  De gang/ hal moest persoonlijk worden, een fijne binnenkomer en over het algemeen een fijne en warme sfeer hebben. Doordat de gang beneden niet erg breed is, hebben we over alle wanden een lambrisering aangebracht met verf. We hebben gekozen voor een mooie warme kleur op de muur, voor de fijne binnenkomer. Verder is er ruimte om persoonlijke foto’s op te hangen. Deze sfeer hebben wij doorgevoerd naar de hal boven door de lambrisering door te laten lopen bij de trap, hierdoor ontstaat verbinding tussen de ruimtes.

   

  Kantoor

  Het kantoor moest vooral praktisch zijn en een rustige atmosfeer hebben. Dit in combinatie met bijzondere vormgeving.
  De kleur van de gang is in deze ruimte teruggekomen. Wel samen met een erg uniek behang van Photowall. Deze draagt bij aan de bijzondere vormgeving, maar straalt ook zeker rust uit.

  Er is gekozen voor een ombouw van hout om de radiator heen met hiernaast opbergruimte.
  Een stoel in de hoek die een donkere tint heeft zodat er een contrast ontstaan. En om het af te maken een aantal fotolijsten op de muur zodat het geheel persoonlijker wordt. Een superleuke en unieke ruimte krijg je zo!

   

  Logeerkamer

  Eén van de kamers boven functioneert op dit moment nog als logeerkamer, maar ons is gevraagd om er rekening mee te houden dat dit verandert kan worden naar een kinderkamer. Daarom is gekozen voor neutrale kleuren en een neutraal behang die ook goed werkt wanneer er een kleintje bij zou komen.
  De ruimte moest een multifunctionele basis hebben, warm en sfeervol zijn en natuurlijke materialen bevatten.
  De houten ombouw voor de radiator is hier ook te vinden, door het extra hout wordt de ruimte spannender. Er bevinden zich meer texturen en je werkt op deze manier een minder charmant voorwerp weg.
  Achter het dressoir is op de muur een kleurvlak gemaakt om net even de ruimte wat unieker te maken. Zo krijgt het meubel ook meer een plaats.
  Een fauteuil in de hoek waar je lekker op kunt zitten en om wat extra warmte toe te voegen door de kleur.
  Een kamer die gemakkelijk om te toveren valt tot een kinderkamer dus!

   

  Master bedroom

  Als laatste mochten wij ook de master bedroom ontwikkelen. De wens hier was vooral rust, een warme sfeer, natuurlijke materialen met een tikkeltje luxe.
  Voor de rust hebben we de ruimte een neutrale basis gegeven met een behang die erg bijdraagt aan de sfeer van de ruimte.
  Om de ruimte spannender te maken en een scheiding te hebben van de kledingkasten, is er gekozen voor een tussenmuurtje. Hierdoor vallen de kledingkasten een stuk minder op en krijg je een luxe gevoel doordat je kamer uit meerdere ruimtes lijkt te bestaan.
  De tv en een grote spiegel kunnen hier goed aan worden opgehangen en weggewerkt.
  Een grote plant draagt extra bij aan sfeer, net zoals de houten ombouw. Voor de kastenwand is gebruik gemaakt van grote schuifdeuren tot aan het plafond, zo creëer je een rustig gevoel omdat het een eenvoudige lange wand is wanneer de deuren dicht zijn.

   

  Benieuwd wat C-Studio voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij komen graag langs voor een gratis intake.

  Date:

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio