C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Wat te doen met dat ene hoekje waar je toch niet zo tevreden over bent
    -  Interieuradvies   -  Wat te doen met dat ene hoekje waar je toch niet zo tevreden over bent
  Vaak blijft er in de woonkamer een lege ruimte over. Dit zijn een aantal tips waarmee je het hoekje toch gezellig kan maken.
  Maak er een lees- of koffiehoekje. Dit is een stijlvolle oplossing. Door er een mooie fauteuil neer te zetten met een bijzettafel en een lamp, creëer je een gezellig hoekje waar je je even kunt terugtrekken.

   

  Planten zijn altijd goed. Ze geven sfeer, zuiveren de lucht en vullen de lege ruimtes in je woning op. Zet in het lege hoekje een paar planten van verschillende formaten neer. Bijvoorbeeld 1 grote plant aangevuld met 2 middelgrote planten. Ook kun je hier een bijzettafeltje bijzetten. Hier kun je dan bijvoorbeeld een kleine plant opzetten en een paar kaarsjes.

   

  Heb je kleine kinderen? Dan is dit de ideale plek voor een speelhoek. Zet hier bijvoorbeeld een bureautje neer waar ze lekker kunnen kleuren. Of een keukentje met een leuk kleed op de grond. Dit kan natuurlijk op een stylish verantwoorde manier.

   

  In de lege hoek kun je ook een grote spiegel met een mooie lijst neerzetten. Dit is een echte eyecatcher in de ruimte. Zet hier bijvoorbeeld een mooie grote plant bij. Zo creëer je sfeer en de spiegel creëert ruimtedoordat die de rest van de ruimte weerspiegelt.

  Ook kun je een haard in de lege ruimte laten plaatsen. Dit geeft warmte en sfeer aan de ruimte en hierdoor wordt de hoek ook meteen bij de rest van de ruimte betrokken.

   

   

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio