C-Studio
Ieder persoon, woonwens en budget is uniek.
Contactformulier  Volg C-Studio

  Search

  Zo haal je de lente in huis!
    -  Interieuradvies   -  Zo haal je de lente in huis!

  Het is alweer lente en dat betekend dat je je interieur weer op kan fleuren! Door de donkere, winterse kleuren te vervangen voor lichte, zomerse kleuren, breng je dat zomerse gevoel terug in je huis!

  Begin bij de kleuren. Tijdens de winterdagen heb je waarschijnlijk allerlei donkere kleuren in je interieur gebracht. Dit is natuurlijk super sfeervol maar het zorgt tegelijkertijd voor voor minder licht. Als je meer licht wilt binnen, zorg er dan voor dat je een lichte kleur op je muren hebt. Deze weerkaatsen het meeste licht.

   

  Materialen. Vervang die dikke, wollen dekens voor een deken in een luchtigere stof. Lichte en luchtige stoffen zorgen voor een frissere uitstraling. 

  Ook kun je letten op de materialen en kleuren van meubels en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lichte stoffen, of een vrolijke print.

  Natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout en riet maar ook planten geven een frisse, zomerse twist aan je interieur.

  Licht doorlaten. Als je een lichter interieur wilt is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met raambekleding en met hoeveel je in de vensterbank zet. De accessoires of planten in de vensterbank houden vaak veel licht tegen. Ook donkere gordijnen zorgen voor een donker interieur. Deze kun je vervangen door een lichtere inbetween bijvoorbeeld.

   

  Verlichting. Dit maakt ook een heel verschil. Welke donkere hoeken kunnen nog wel wat sfeer gebruiken? Hang hier een wandlamp aan de muur of zet er een staande lamp neer. Dit zorgt voor een lichter interieur, maar ook voor sfeer.

   

   

  Start Whatsapp
  1
  Heb je een vraag?
  Hoi 👋,

  Kan ik iets voor je betekenen? Stuur me gerust een berichtje via Whatsapp.

  Groetjes,
  Corine
  C-Studio